Priča o HappyTel-u

HappyTel nudi ti besplatne i vrlo jeftine domaće i međunarodne razgovore. Inovativan pristup, visoka kvaliteta, transparentan obračun, bez skrivenih troškova – to je HappyTel

Krajem 2015. HappyTel – diskontni maloprodajni brand Fenice Telekom Grupe d.o.o., kreiran je i izbačen na tržište s jednim i vrlo jasnim ciljem – jednostavno i jeftino povezati obitelji i prijatelje razasute širom svijeta.

Mi govorimo ono što radimo i radimo ono što govorimo

Svjetsko telekomunikacijsko tržište i internet prepun je sumnjivih i/ili preskupih ponuđača VoIP telefonije koji dezinformiraju i obmanjuju svoje korisnike obećavajući tarife i uvjete koje kasnije ne ispoštuju. Mi mislimo da to nije u redu i da tako ne treba biti.

U HappyTel-u vjerujemo da je svaki odnos koji imamo s tobom dio mnogo većeg i složenijeg odnosa. I razumijemo da se takav odnos može razvijati jedino ako je sagrađen na povjerenju.

Zbog toga poslujemo na malo drugačiji način nego neki naši suparnici:

  • Na našoj web stranici uvijek imamo aktualne tarife i uvjete, tako da u svakom trenutku možeš pogledati koliko će te poziv koštati.
  • Na svom obračunu nikada nećeš naći zagonetne troškove ili terećenja  opravdana sitnim slovima u našim općim uvjetima
  • Uvijek ćeš putem web-a imati kompletan pristup svojim specifikacijama poziva unazad zadnjih 12 mjeseci.

Transparentni smo u svemu što činimo zato jer smatramo da imaš pravo znati što kupuješ. Zbog nas samih, mi ne želimo tvoj novac – mi želimo tvoje povjerenje.

Što je važno tebi, važno je i nama.

U HappyTel-u, korisnik je uvijek na prvom mjestu. Konstantno istražujemo tvoje potrebe da bi ih nakon toga nastojali zadovoljiti i nadmašiti.

Da bi u tome uspjeli koristimo najnaprednije tehnologije i inovativan pristup koji će zadovoljiti sve tvoje komunikacijske potrebe. Evo što nudimo:

120 dana besplatnih razgovora:

Odlučili smo uštede koje ostvarujemo primjenom VoIP tehnologije i efikasnim poslovanjem podijeliti s tobom.

Mobilne aplikacije:

Uočili smo da želiš jednostavno pozivati kada si u pokretu i to na način kako to i inače radiš. Napravili smo mobilne aplikacije za iPhone i Android koje potpuno pojednostavljuju biranje

Direktno biranje:

Uočili smo koliko je nepraktično često pozivanje preko pristupnog broja. Napravili smo sustav za brojeve koje često zoveš koji ti dodjeljuje jedinstveni lokalni broj za svaki tvoj inozemni kontakt. Sada poziv možeš uspostaviti već pritiskom na jednu tipku.

Biranje bez PIN-a: Uočili smo da je nepraktično za sve ostale pozive unositi kilometarske PIN-ove. Uklonili smo ih

Znamo da je čuti se s tvojim dragima tvoj prioritet, pa je to i naš prioritet. I kad smo već kod toga, želimo biti sigurni da je jednostavno i bez napora.

Bez PIN-a, bez neprilika, bez komplikacija.

HappyTel

HappyTel trgovački je brand Fenice Telekom Grupe d.o.o.