Zaradi novac uz HappyTel

Poduzetnog si duha, komunikativan, dinamičan i aktivan? Susrećeš se s mnogo ljudi? Želiš pokrenuti ili već imaš svoj vlastiti biznis, ili pak želiš dodatno zaraditi?

Ako se prepoznaješ u gornjem opisu HappyTel distribucijski program mogao bi biti prava stvar za tebe.

Kako ćeš započeti?

Jednostano. Prijavi se u distributerski program  klikom na link , unesi svoje podatke i napiši nam ukratko nešto o sebi i tvojem dosadašnjem iskustvu.

Što je tvoj zadatak?

Kao HappyTel distributer možeš pokrenuti svoj vlastiti biznis prodajući nadoplatu računa svim našim postojećim i novim korisnicima koje sam dovedeš. Za svakog novog korisnika kojeg sam dovedeš dobit ćeš nagradu u vrijednosti i do 80,00 kuna.

Da, usprkos svim modernim tehnologijama i dalje postoje korisnici koji ne mogu ili ne žele kupovati kredit i obnavljati svoj račun on-line putem. Također, postoje i korisnici kojima je potrebna veća pomoć i podrška od one koju standardno pružamo u sklopu HappyTel usluge. I ovdje uskačeš ti.

Također, postoje korisnici koji još ne znaju kako bi puno jeftinije telefonirali ili koji uslugu bi koristili. I ovdje uskačeš ti.

Kao distributer profitirat ćeš prodajući nadoplatu za  HappyTel, pronalazeći nove korisnike i pomažući postojećim korisnicima da lakše koriste HappyTel. U prodaji će ti pomoći činjenica da prodaješ vrlo traženu, vrhunsku telekomunikacijsku uslugu po izuzetno atraktivnim uvjetima i cijenama.

Kako stvar funkcionira?

HappyTel korisnici direktno će od tebe kupovati nadoplatu svojeg računa i tebi plaćati, a ti ćeš uplatu evidentirati na korisnički račun. Da bi korisnicima mogao prodavati HappyTel nadoplatu moraš imati pozitivan saldo na svojem distributerskom računu kod HappyTel-a. Možeš krenuti već sa 100 kuna.

Kako mogu unaprijediti svoju prodaju?

Možeš promovirati HappyTel svim osobama koje poznaš, a za koje misliš da ih zanima,

Raditi lokalne promocije, događanja, dijeliti letke

Pružati različite i fleksibilne oblike plaćanja,

Pružati telefonsku i osobnu podršku svojim vjernim korisnicima,

Napraviti web site posebno prilagođen usluzi koju pružaš i publici kojoj se obraćaš

Kolika je moja provizija / marža?

Sam određuješ svoju proviziju / maržu, a kao zlatni distributer prilikom kupnje kredita odobravamo ti i dodatni rabat.