Telekomunikacijska rješenja temeljena na VoIP-u

U HappyTel Business odjelu ponosni smo na činjenicu što svakom korisniku pristupamo individualno predlažući rješenja koja su potpuno skrojna prema jedinstvenim potrebama svake pojedine tvrtke.

Bez obzira na to da li Vaš posao zahtijeva 2 ili 100 linija imamo pravo rješenje za Vas.

HappyTel poslovna rješenja izgrađena su na temeljima jednostavnosti, pouzdanosti, elastičnosti i ekonomičnosti.

SIP trunk / SIP kanali:

SIP Trunk temelji se na VoIP tehnologiji i predstavlja prirodnu zamjenu za ISDN vodove. SIP kanalima lakše je upravljati, jednostavnije povećavati i smanjivati kapacitete, nude veću elastičnost i daleko su jeftiniji od ISDN linija.

HappyTel Business SIP Trunking usluga koristi za povezivanje isključivo prvorazredne (Tier 1) telekom operatere što osigurava najvišu kvaliteta razgovora.

DID (Direct Inward Dialing) broj je jednan ili grupa telefonskih brojeva kojima je pridružen SIP Trunk i na te brojeve stižu dolazni pozivi. Taj broj može biti prenesen iz neke druge mreže ili ga možemo dodijeliti mi, i to:

– HR geografski (pozivni brojevi po regijama), besplatni (0800) i osobni (072) broj

– Međunarodni geografski ili besplatni broj za preko 55 država i 8000 gradova širom svijeta

Goleme uštede

HappyTel Business SIP Trunking omogućuje daleko povoljnija telekomunikacijska rješenja, uz to pružajući dodatnu funkcionalnost koja kod ISDN i analognih linija nije moguća. Količina SIP kanala jednostavno se može po potrebi povećavati i smanjivati. Ne rasipajte novac na nepotrebne konekcije i kapacitete, posebno za telekomunikacijski promet kojeg imate samo u određeno doba godne.

HappyTel Business SIP Trunking omogućuje da se po vrlo povoljnim tarifama govorni pozivi upućuju i primaju putem Vaše postojeće internetske veze omogućujući time drastično smanjenje telefonskih računa. HappyTel SIP Trunk omogućuje besplatne razgovore između svih ureda i podružnica.

HappyTel Business SIP Trunking jamči jednaku kvalitetu govora kao i na klasičnoj (ISDN i analognoj) telefoniji uz zajamčeni prikaz broja pozivatelja (CLI) kod svakog poziva.

Za sve daljnje informacije kontaktirajte HappyTel4Business team