HappyTel pozivi su jeftiniji i jednostavniji of tradicionalnih calling kartica. Probaj sada! Prvi poziv je besplatan!

Kako se telefonske kartice nose s HappyTel jeftinim pozivima?

Da li si ikada žudio pričati sa svojom obitelji dok si bio u inozemstvu? Mi jesmo.

Da li si ikada kupio neku od bezbrojnih telefonskih kartica da bi shvatio da nisi dobio niti polovicu minuta koje su ti rekli da ćeš dobiti?

I to smo okusili također. I nije zabavno. Srećom, osim calling kartica postoje i druge opcije. HappyTel je slično kao telefonska kartica, ali mi postojimo na internetu umjesto na plastičnim karticama.

Kada koristiš tradicionalne telefonske kartice, suočavaš se s bolnim zadatkom udaranja novog PIN broja svakog puta kada želiš napraviti međunarodni poziv.

Kada se prebaciš s korištenja telefonskih kartica na HappyTel, više nikada nećeš morati brinuti oko PIN-ova. Umjesto toga, mobilna aplikacija će umjesto tebe obaviti sav proces oko uspostave veze, ili ćemo pak upotrijebiti tvoj telefonski broj da bi te identificirali.

Da bi ti učinili jednostavnijim vidjeti sve prednosti korištenja HappyTel-a umjesto međunarodnih telefonskih kartica napravili smo usporedbu sa svim funkcionalnostima koje mi podržavamo, a telefonske kartice ne.

 

  CALLING KARTICE HappyTel
Potpuno transparentan obračun NE DA
120 dana besplatnih poziva NE DA
Bez tjednog troška Kako koja kartica DA
BEZ troška uspostave veze Kako koja kartica DA
Bez potrebe za unosom PIN-a NE DA
Bez potrebe za fizičkom karticom NE DA
Aplikacije za iPhone i Android NE DA
Radi na baš svakom telefonu NE DA

 

I to nije sve. HappyTel ti nudi druge opcije zvanja kao što su mobilne aplikacije za Android, iPhone i desktop. Možeš se u bilo koje vrijeme logirati na svoj HappyTel račun i provjeriti svoju kompletnu specifikaciju poziva unazad 12 mjeseci. Tako možeš pratiti evidenciju o svojoj potrošnji.

Mnogi naši korisnici prebacili su se s prepaid telefonskih kartica na HappyTel i vrlo su zadovoljni svojim odabirom. Uz HappyTel dobivaš 120 dana besplatnog telefoniranja prema svim ovim zemljama, i jednoj od najnižih tarifa na svijetu prema svim ostalim zemljama.