Prenesi svoj fiksni telefonski broj u HappyTel i plaćaj ga samo 75,00 kuna godišnje.

Ako već nemaš postojeći, po istoj cijeni dati ćemo ti novi broj.

U kombinaciji s HappyTel odličnim tarifama stvarno možeš za sitne novce primati i slati pozive.

HappyTel inovativna tehnologija u kombinaciji s tzv. Direct Inward Dialing (DID) uslugom pruža ti mogućnost korištenja fiksnog broja na daleko fleksibilniji način. Kako ćeš broj koristiti ovisi samo o tebi i tvojim navikama.

Ako si najčešće u pokretu ponesi svoj fiksni broj sa sobom i uz pomoć Smartphone-a i 3G/4G*, WiFi veze ne propusti više niti jedan važan poziv. Svaki poziv jednostavno će biti preusmjeren na tvoj mobitel.

Ako dugo vremena provodiš za kompjuterom, instaliraj aplikaciju i dovedi svoj fiksni broj na desktop. Osim vrlo povoljnog telefoniranja s aplikacijom možeš chatati, razmjenjivati slike, dokumente i drugo. I to sve brzo i jednostavno. Sve što ti treba je brza internetska veza, slušalice i mikrofon.

A kada ugasiš kompjuter i izađeš van na pozive ćeš se moći javljati na svojem Smartphone-u koristeći se 3G/4G* ili WiFi prijenosom.

Cijeli proces usmjeravanja odvija se potpuno automatski i ti o tome ne moraš ništa brinuti.

Ako si pak tradicionalan tip i želiš da fiksni telefon zadrži svoje staro mjesto onda je za tebe najbolje jeftino kupiti IP telefon ili IP adapter. Za ovakav tip veze trebat će ti brzi internet.

Kada nisi kod kuće ponesi svoj fiksni broj sa sobom i uz pomoć Smartphone-a i 3G/4G*, WiFi veze ne propusti više niti jedan važan poziv.

* mobilni operater zaračunati će ti data prijenos podataka, ali određenu količinu već imaš zakupljenu u svom postojećem tarifnom paketu.