Nikada nije bilo jednostavnije besplatno ili jeftino telefonirati s običnog telefona koristeći VoIP.

Što je VoIP i internetska telefonija?

VoIP je izraz koji znači „Govor putem internetskog protokola“ i to je standardizirana metoda koju koriste telekomunikacijski sustavi da bi poslali i primili audio podatke putem interneta. Ostali izrazi koji se istovremeno koriste s izrazom VoIP je IP telefonija, internetska telefonija, govor putem širokopojasne veze, itd.

Internet telefonija odnosi se na različite vrste komunikacijskih usluga kao što je govor, fax, SMS, aplikacije za chat i govornu poštu kojima je svima zajedničko da koriste VoIP kako bi prenijeli poruke putem interneta, umjesto klasičnim, tradicionalnim putem.

Upotrijebi HappyTel za besplatne i jeftine VoIP pozive

HappyTel je nova vrsta VoIP usluge koja ti na jednostavan način omogućuje jeftine međunarodne pozive s bilo kojeg telefona. Ne moraš imati nikakav specijalni telefon ili uređaj, širokopojasni pristup, slušalice, razne dodatke, niti slijediti kompliciranu proceduru pozivanja zato jer usluga funkcionira s bilo koje vrste telefona, bilo mobilnog ili fiksnog.

Ograničenja širokopojasnih IP telefona

Domaći fiksni operateri i pružatelji internetski usluga (ISP) počeli su u zadnje vrijeme nuditi VoIP telefoniju i svojim korisnicima ugrađivati VoIP adaptere koji rade s običnim telefonima i poklanjati VoIP telefone.

Takva usluga je super i njome se postiže velika fleksibilnost i odlična kvaliteta zvuka. Međutim problem je što najveću korist od korištenja VoIP-a nemaš ti nego operater koji ti je „poklonio“ VoIP opremu.

Također, IP telefon ili adapter ne možeš ponijeti sa sobom za razliku od HappyTel -a kojeg jednostavno možeš koristiti na bilo kojem mobitelu.

Ako ti se takav način razgovora sviđa i želiš nastaviti koristiti VoIP telefon ili VoIP adapter, savjetujemo ti da nabaviš svoj vlastiti, nezaključani uređaj kojeg onda možeš koristiti s onim operaterom koji ti je najpovoljniji. VoIP opremu možeš kupiti ovdje.

S VoIP telefonijom zasnovanom na HappyTel-u možeš uživati blagodati besplatnih ili jeftinih međunarodnih poziva bez bilo kojih tipičnih poteškoća ili nedostatka pouzdanosti. Nakon što si se prijavio HappyTel možeš koristiti s bilo kojeg telefona. U HappyTel-u to je samo prijenos govora koji se vrši putem interneta.

Međunarodni VoIP pozivi

Ako ćeš ikada zatrebati zvati u inozemstvo tada je HappyTel zaista za tebe. Možeš uštedjeti do 98% u odnosu na tvoj oubičajeni trošak samo dopuštajući HappyTel -u da usmjeri tvoj poziv putem interneta koristeći VoIP tehnologiju umjesto da se poziv uputi uobičajenim putem. Ovdje možeš vidjeti koliko FENICE naplaćuje po minuti za određena odredišta.

Kada dodaš prijatelja ili člana obitelji na svoju HappyTel listu, mi ćemo za njega izdati lokalni fiksni broj koji ćeš ubuduće koristiti kada budeš zvao taj kontakt. Memoriraj te brojeve u svoj telefonski adresar i upotrijebi ih umjesto njihovog međunarodnog broja. S obzirom da